Cum a fost Florin Salam iertat de cei care l-au ameninţat cu moartea. La scurt timp, a comis-o din nou!

Cum a fost Florin Salam iertat de cei care l-au ameninţat cu moartea. La scurt timp, a comis-o din nou! © arhivă

În urmă cu o săptămână s-a aflat că, în timpul unei nunţi, Florin Salam a fost ameninţat cu moartea. Atunci, a primit "interzis" să mai calce prin zonă, de la un controversat om de afaceri din Roşiori. Ei bine, ştim ce a făcut manelistul pentru a fi iertat! Într-adevăr, a primit iertarea, dar chiar şi aşa, viaţa lui Florin Salam nu pare roz. 

Pentru că nu s-a prezentat la o nuntă din Roşiori, deşi era aşteptat şi chiar primise 15.000 de euro pe cântare, Florin Salam a fost ameninţat cu moartea. Nervos din cale-afară, fratele mirelui i-a dat interzis manelistului să mai intre în Teleorman, pentru cinci ani. 

Florin Salam însă, a primit iertarea! Desigur, nu aşa, pe degeaba. Potrivit informaţiilor exclusive obţinute de Spynews.ro, Florin Salam a apelat la "ajutoarele" cunoscutului interlop Pian, iar ei au rezolvat... negocierea. 

Pentru a primi iertarea celui care l-a ameninţat cu moartea, Florin Salam a înapoiat cei 15.000 de euro care îi intraseră în buzunar pentru cântare şi, în semn de respect pentru familia mirelui căruia i-a stricat evenimentul, dar şi pentru spălarea ruşinii, manelistul a mai oferit 15.000 de euro cadou! 

Acestea fiind spuse, am crede că toate problemele lui Florin Salam şi-au găsit rezolvarea. Însă, manelistul a comis-o din nou! Miercurea trecută, Florin Salam trebuia să cânte la o nuntă în Craiova, acolo unde a fost şi Adrian Minune, ca invitat special.

Florin Salam nu a mai ajuns la nunta din Craiova la care era aşteptat şi ar fi anunţat din nou că un an stă departe de cântări! Câţiva oameni susţin chiar că manelistul are probleme de sănătate. Să fie adevărat sau un mod de a încerca să-i facă pe nuntaşii din Craiova să-i ierte absenţa?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro