Vestea tristă primită de fanii lui Florin Salam. Chiar Roxana Dobre a făcut anunțul

+3 click pentru
galerie

Vestea tristă primită de fanii lui Florin Salam. Chiar Roxana Dobre a făcut anunțul © Arhivă

Vești triste pentru fanii lui Florin Salam. În urmă cu scurt timp, chiar Roxana Dobre a afăcut anunțul pe care nimeni nu voia să îl audă. Deși celebrul manelist trebuia să fie deja în turneu, lucrurile stau altfel pentru cântăreț, care trece printr-o cumpănă.

Roxana Dobre a anunțat faptul că Florin Salam nu va mai concerta în acest an. Iubita și impresara manelistului a informat că patru spectacole ale manelistului, care trebuiau să aibă loc în perioada octombrie-noiembrie, au fost reprogramate pentru ianuarie 2020. Motivul este, cel mai probabil, legat de pauza luată de Salam din cauza epuizării.

Florin Salam, pauză din cauza epuizării

În urmă cu ceva timp, Salam anunța că ia o pauză de la scenă, din cauza unor problemele de sănătate cauzate de oboseală acumulată. Atunci, un apropiat de-ai manelistului a dezvăluit că a fost implorat de Roxana Dobre să facă o pauză și să se odihnească, în același timp stând și mai mult acasă în compania familiei.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, spunea apropiatul.

Acum ceva săptămâni, chiar a circulat o poză despre care se spunea că îl avea drept protagonist pe Salam, în timp ce dormea cu capul pe scări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro