Florin Salam a trecut la un alt nivel. S-a retras o perioadă, însă nu a stat pe tuşă. Surprize colosale pentru fani

+3 click pentru
galerie

Florin Salam a trecut la un alt nivel. S-a retras o perioadă, însă nu a stat pe tuşă. Surprize colosale pentru fani © Facebook

Florin Salam a trecut la un alt nivel. Pentru că vrea să fie mereu cât mai sus şi să-şi surprindă fanii, celebrul manelist a decis să scoată pe piaţa muzicii de petrecere ceva cu totul şi cu totul nemaiîntâlnit. Tocmai de aceea, Florin Salam a lucrat împreună cu Alex Ceauşu pentru noul său videoclip.

Florin Salam, surprize mari pentru fani

Chiar dacă s-a retras pentru moment, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Florin Salam nu a stat pe bară şi le-a pregătit surprize mari fanilor săi. Celebrul manelist a vrut să vină cu ceva nou în faţa oamenilor care îl iubesc, astfel că şi-a dorit enorma ca Alex Ceauşu să fie cel care să-i regizeze noul videoclip. Zis şi făcut, pentru că regizorul nu a stat pe gânduri şi a bătut palma cu Florin Salam.

Ce a ieşit? Un videoclip ca la carte, aşa cum numai Alex Ceauşu ştie să facă. Mândru de munca pe care a depus-o, chiar Alex Ceauşu a fost cel care a împărtăşit cu prietenii virtuali noutăţile de pe piaţa muzicii româneşti. Reacţiile internauţilor au fost unele pe măsură.

Florin Salam, probleme de sănătate

De câteva luni, Florin Salam a dispărut de la spectacole, după ce a anunţat că ia pauză o perioadă de câteva luni, punând totul pe seama sănătăţii. Manelistul a fost mereu deschis cu cererile primite şi nu a luat în calcul că, la un moment dat, oboseala şi nopţile nedomite îşi vor spune cuvântul. Florin Salam se simte bine acum, însă consideră că mai trebuie să aştepte puţin până când va avea loc marea revenire.

"Tatăl meu este bine! Nu s-a operat, doar că, un om, atunci când munceşte foarte mult, n-are cum să nu fie epuizat şi obosit. Este vorba de sănătatea lui, care este cea mai importantă pentru copiii lui, pentru familia lui. Oamenii care îl doresc la nunţi sau evenimente trebuie să se gândească că el s-a gândit şi la sănătatea lui. El punea cariera pe primul loc, şi apoi sănătatea", a dezvăluit Betty Stoian la "Star Matinal de Weekend".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro