Fosta logodnică a lui Cezar Ouatu, aşa cum nu a mai fost văzută! Andreea îşi trăieşte viaţa la maxim / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Fosta logodnică a lui Cezar Ouatu, aşa cum nu a mai fost văzută! Andreea îşi trăieşte viaţa la maxim / VIDEO © arhivă

Fosta logodnică a lui Cezar Ouatu îşi trăieşte viaţa la maxim! Vacanţă de cinci stele, în mijlocul ierii! Să fie ea singurică acolo sau cu noul iubit?

Andreea Vilău şi cea mai bună prietena a ei au luat o pauza de la viaţa cotidiană din Bucureşti şi au plecat într-o binemeritata vacanţă tocmai în Egipt, o ţară cu o istorie şi o cultură formată în mii de ani, mistere, bogăţii şi peisaje spectaculoase.

 Astfel, de cum au ajuns, fetele nu puteau să rateze nicio ocazie de a vizita obiectivele culturale ale zonei. Aşa că s-au cazat, s-au îmbrăcat frumos şi au luat-o uşor la pas către Sharm el-Sheikh. Dar, înainte de a pleca, o mica şedinta foto nu strică niciodată!

Locul unde fetele au ajuns este de-a dreptul uimitor, plin de turişti datorită priveliştii uimitoare şi decorului antic pe care le oferă. Fetele au admirat peisajele superbe, iar apoi au stat la o cafea de calitate aşa cum doar în Egipt întâlneşti.

Seara le-a prins pe Andreea Vilău si prietena sa în mijlocul unei petreceri tematice pe plajă, potrivit Antena Stars.

Şi, pentru că era ziua de naştere a uneia dintre fete, Andreea Vilau şi prietena sa au mers la un restaurant de lux, aşa ca doua fete care se respectă, unde le-au fost gătite preparatele pe loc, de către cei mai iscusiţi maeştri bucătari. Seara s-a încheiat pentru fete cu o surpriză din partea personalului pentru sarbatorită.

Ce să mai, este clar că fetele au parte de o vacanta aşa cum mulţi ne dorim.. Însă, nu putem să nu ne întrebăm, să fie doar ele două sau Andreea este însoţită de presupusul sau iubit, aşa cum Cezar Ouatu ne spunea recent?

„Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa... Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi”, a povestit Cezar Ouatu la Xtra Night Show.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro