Când se căsătoresc Cezar Ouatu şi Andreea Vilău: "Există o chimie"

+3 click pentru
galerie

Când se căsătoresc Cezar Ouatu şi Andreea Vilău: "Există o chimie" © Instagram

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău vor să ducă relaţia la un alt nivel. După ce a cerut-o în căsătorie, cei doi se gândesc să facă şi nunta, care va avea loc la anul, în 2020. 

Invitat în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Cezar Ouatu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Andreea Vilău şi cum reuşesc să se completeze unul pe celălalt în fiecare situaţie. Cât despre nuntă, vor lucruri diferite, însă Cezar este sigur că vor reuşi să ajungă la un numitor comun. El îşi doreşte o nuntă tradiţională, ea ceva retras, pe o plajă. 

"Mai mult ca sigur (n.r. în 2019). Vom fi noi doi şi atât (râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă", a spus Cezar Ouatu. 

A avut mai multe încercări de a o cere în căsătorie

Ultima, dar şi cea mai importantă cerere în căsătorie a avut loc în secret. În exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au povestit cum a fost întregul moment. "Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere.. Am cerut-o de trei ori. Odată extrem de nebunesc. Cred că formăm un cuplu frumos în lumea asta", spunea Cezar Ouatu în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro