Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au logodit în secret! Blondina a spus totul şi despre sarcină

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au logodit în secret! Blondina a spus totul şi despre sarcină © Facebook

Urmează o nuntă mare în showbiz-ul românesc! Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au logodit în secret, dar Antena Stars a aflat totul! În exclusivitate, cei doi îndrăgostiţi au vorbit despre ce se întâmplă în viaţa lor.  

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău nu numai că sunt pregătiţi pentru marele pas, dar îşi doresc şi copii! Cei doi consideră că este vremea ca alături de ei să mai apară cineva, copilul lor. 

"Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere.. Am cerut-o de trei ori. Odată extrem de nebunesc. Cred că formăm un cuplu frumos în lumea asta..  Din punctul meu de vedere e sigur. Cred pentru ceilalţi că există şi mici invidii. Eu sunt foarte fericit. Am fost un bărbat asumat, care şi-a asumat şi am mers mai departe cu ceea ce am crezut eu, fiind un vărsător. (...) Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere.. Am cerut-o de trei ori. Odată extrem de nebunesc.. Am făcut o scenetă, am făcut cu procuratură, mascaţi, unul dintre mascaţi eram chiar eu. Nu a mers acolo şi am tot încercat.. Asta înseamnă să o iubeşti pe bune şi să mergi în faţă. Despre asta este vorba. Viaţa bate filmul. Da, trebuie să accep greu cererea. Şi când se întâmplă? (...) Deci acum gata, sunteţi logodiţi? Da. Urmează..? Da, urmează. Mă mai gândesc. Urmează, dar cu siguranţă nu aş vrea să dezvălui foarte mult din ce ne-am propus, dar cu siguranţă nu va fi o nuntă... vreau o chestie foarte intimă , departe. Undeva la căldură", a spus Cezar Ouatu. 

Cezar Ouatu i-a luat iubitei un cadou incredibil!

"<Dar eşti însărcinată?> Poate că am băut prea multă apă azi. Nu e însărcinată, dar de dorim foarte mult, ci pentru că chiar simţim şi această tergiversată despărţire ne-a unit şi în acest sens şi atunci, Doamne ajută", au spus Cezar Ouatu şi Andreea Vilău. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro