La asta nu te aşteptai. Fosta soţie a lui Alex Velea, Ana, lucreză într-un domeniu visat de multe domnişoare

+3 click pentru
galerie

La asta nu te aşteptai. Fosta soţie a lui Alex Velea, Ana, lucreză într-un domeniu visat de multe domnişoare © instagram

Alex Velea are o relaţie frumoasă cu Antonia. Cei doi se iubesc foarte mult, iar împreună cu deja doi copii. Însă nu multă lume ştie că Alex Velea, ca şi Antonia, a mai trecut printr-o căsnicie. Artistul a fost căsătorit cu Ana, o mulatră de care oamenii nu mai ştiu mare lucru. 

Alex Velea duce o viaţă frumoasă alături de familie sa. Cântăreţul este căsătorit cu Antonia, iar împreuna au doi copii care seamănă foarte mult cu artistul, dar are şi foarte multe trăsături de la frumoasa lui soţie. Înainte să o găsească pe Antonia, Alex Velea a mai fost căsătorit. Ana o chema pe fosta lui soţie, iar în momentul actual tânăra cu origini africane are un cabinet psihologic particular, dar are şi o meserie de unde câştigă sume colosale. Modellingul este job-ul pe care tânăra îl practică cu mare plăcere. 

Alex Velea și Ana Maria Mircea s-au căsătorit în 2009, la nuntă nași fiind Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi au ales să o ia pe drumuri separate după doar patru ani, divorțând în 2013.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro