Fostul soţ al Elenei Băsescu aruncă bomba! Primele declaraţii ale lui Syda, după ce s-a spus că şi-a cerut iubita în căsătorie

+3 click pentru
galerie

Fostul soţ al Elenei Băsescu aruncă bomba! Primele declaraţii ale lui Syda, după ce s-a spus că şi-a cerut iubita în căsătorie © arhivă

La scurt timp după ce imaginile cu tortul pe care scria "Happy weedding" şi cele cu Sheila, iubita sa, purtând un inel, au ajuns în presă, Syda a hotărât să lămurească situaţia. E sau nu vorba de o cerere în căsătorie? 

Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu şi iubita sa, Sheila, au reuşit să stârnească mai multe controverse după apariţia unor imagini pe reţelele de socializare. Toată lumea a crezut că bat clopote de nuntă şi că Syda a făcut pasul cel mare! Aflaţi în vacanţă în Maroc, Sheila i-a pregătit o surpriză în camera de hotel şi l-a aşteptat cu şampanie, petale de trandafiri şi un tort în formă de inimă, pe care scria "Nuntă fericită".

Apoi, inelul de pe degetul ei şi-a făcut apariţia în mai multe imagini. Bogdan Ionescu a oferit primele declaraţii despre presupusa cerere în căsătorie.

Syda, adevărul despre cerere

Bat sau nu bat clopote de nuntă? Ei bine, nu! Bogdan Ionescu a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că inelul este cadou din partea lui cu multe luni în urmă. 

Privind tortul pe care a apărut mesajul "Happy wedding", Syda a precizat că a fost oferit de conducerea hotelului, care a crezut că cei doi se află în lună de miere. Syda şi Sheila au mulţumit, s-au bucurat de cadoul primit, dar e clar că a fost o eroare a conducerii. Una gustoasă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro