Fotbalistul Steliano Filip s-a botezat la neoprotestanți. Primele imagini

+3 click pentru
galerie

Fotbalistul Steliano Filip s-a botezat astăzi la neoprotestanți. Primele imagini © arhiva

Fotbalistul Steliano Filip a fost botezat la neoprotestanți. La vârsta de 25 de ani, tânărul jucător de la FC Viitorul Constanţa a trecut printr-un eveniment foarte important. 

Fotbalistul Steliano Filip s-a botezat la neoprotestanți. Jucătorul de la FC Viitorul Constanța este de acum o persoană creștinată. La vârsta de 25 de ani, tânărul fotbalist a primit botezul în fața a zeci de oameni care au asistat la întregul eveniment și au aplaudat minute în șir.

Fericit pentru darul pe care îl va primi, Steliano Filip a venit alături de familie, de soție, de copil, dar și de rudele sale, iar după câteva minute în care a primit predica unui preot, tânărul a fost băgat în apă pentru a primi botezul pe care l-a așteptat până la această vârstă. 

Fotbalistul Steliano Filip a trecut prin mai multe probleme de sănătate, anul trecut. Atunci jucătorul de la Viitorul Constanța a ajuns pe mâna medicilor, după ce a avut parte de un atac de panică.

Odată cu primirea botezului, tânărul se poate considera un bărbat fericit în adevăratul sens al cuvântului. Steliano Filip s-a căsătorit civil în urmă cu 2 ani și  împreună cu soția sa au o fetiță pe nume Anais. Cei doi sunt extrem de implicați în creșterea micuței, însă viața de fotbalist nu este deloc ușoară, așa că uneori, soția sa, Bianca este nevoită să se descurce mai mult singură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro