VIDEO / Soția lui Steliano Filip, sărbătorită cu mare fast, de ziua de naștere! Cine i-a fost alături Biancăi

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Soția lui Steliano Filip, sărbătorită cu mare fast, de ziua de naștere! Cine i-a fost alături Biancăi © Instagram.com

Este mare sărbătoare în familia lui Steliano Filip! Bianca, soția fotbalistului a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar alături i-au fost cei mai importanți oameni din viața ei, în fericita zi. 

Frumoasa Bianca Marina, soția lui Steliano Filip a împlinit vârsta de 25 de ani și a fost sărbătorită cu mare fast de oamenii dragi. Deși probabil toată lumea se aștepta la o petrecere într-un club de fițe, Bianca este o fată modestă, care se poate distra și acasă, în haine comode, alături de oamenii pe care îi iubește cel mai mult. 

Andreea Hanca, alături de Bianca, de ziua ei de naștere

Soția lui Steliano Filip a fost surprinsă chiar de către nașa ei, Andreea Hanca! Aceasta i-a adus finei sale un tort delicios și s-au bucurat de fericitul moment, împreună. Andreea nu a venit, însă, singură, ci alături de micuțul Zian, care era extrem de entuziasmat. 

Desigur, fiica Biancăi și a lui Steliano Filip, Anais, a fost nelipsită de la petrecere și i s-a citit entuziasmul pe chip în fiecare secundă. Momentul în care Andreea Hanca a venit cu tortul a fost unul emoționant și cu toții s-au bucurat de un „La mulți ani”, cântat Biancăi. 

La îndemnul nașei, micuța Anais a suflat și ea cu Bianca în lumânări și cei 4 s-au distrat pe cinste, chiar și într-un cadru restrâns. 

Bianca Marina și Steliano Filip s-au căsătorit civil în urmă cu 2 ani și au împreună o fetiță pe nume Anais. Cei doi sunt extrem de implicați în creșterea micuței, însă viața de fotbalist nu este deloc ușoară, așa că uneori, Bianca este nevoită să se descurce singură. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro