FOTO / Acneea a pus stăpânire pe chipul ei! Antonia, unde a dispărut tenul perfect?

+4 click pentru
galerie

FOTO / Acneea a pus stăpânire pe chipul ei! Antonia, unde a dispărut tenul perfect? © Instagram

Antonia este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate acestea, şi femeile frumoase fac acnee, însă Antonia a decis să arate asta fără pic de ruşine.

Antonia este o femeie frumoasă şi se mândreşte cu asta de fiecare dată, chit că e machiată sau nu. Este o artistă completă şi complexă, ducând totodată o viaţă ca-n poveşti alături de Alex Velea şi cei mici, care le bucură zilele mereu. Are un succes inedit, iar asta se vede cu ochiul liber, fiind solicitată la cât mai multe concerte în toată ţara. 

A apărut plină de acnee

Soţia lui Velea nu a fost niciodată ruşinată de imperfecţiunile ei, pozând fără nicio problemă şi nemachiată. Ei bine, de această dată, artista a uimit pe toată lumea. A postat la InstaStory, pe contul său, mai multe imagini în care apare nemachiată, tenul perfecte şi neted de altădată, fiind transformat acum în unul plin de acnee. Se pare că artista trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al problemelor cu coşurile, însă asta nu reprezintă nicio problemă, frumoasa Antonia neavând niciun stres, pozele fiind cele care vorbesc de la sine. 

Câţi bani cere Antonia pentru un eveniment

Antonia este una dintre cele mai bune artiste, având o voce de-a dreptul senzaţională. Face show de fiecare dată, umplând cluburi şi săli întregi de evenimente. Cum talentul costă, frumoasa artistă nu cere mai puţin de 3500 de euro pentru prezenţa ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro