FOTO / Adela Popescu a renunțat la inhibiții. Ce mesaje îi trimite lui Radu Vâlcan, în văzul tuturor: „Mă simt ca un taur înainte de coridă”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adela Popescu a renunțat la inhibiții. Ce mesaje îi trimite lui Radu Vâlcan, în văzul tuturor: „Mă simt ca un taur înainte de coridă” © Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Chiar dacă profesia îi desparte fizic uneori, spiritual sunt mereu unul lângă celălalt. Iată ce mesaj i-a trimis frumoasa prezentatoare, în timp ce partenerul său de viață se află la mii de kilometri distanță.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Ce doi sunt nedezlipiți de copiii lor, ocupându-se de creșterea lor în egală măsură. Meseria însă îi pune uneori pe drumuri. Cu toate astea, actorii știu cum să-și împartă responsabilitățile.

De această dată, Adela Popescu este cea care a rămas să se îngrijească de casă și de cei mici, deoarece Radu Vâlcan a trebuit să plece în Republica Dominicană. Chiar dacă fizic nu sunt împreună momentan, cei doi păstrează legătura în permanență, cu ajutorul rețelelor de socializare și al telefonului.

Aflat la mii de kilometri distanță, Radu Vâlcan a avut parte de o surpriză emoționantă din partea alesei inimii lui: o declarație de dragoste. Pentru a-și mai stăpâni dorul, Adela Popescu admiră pozele cu partenerul său de viață, complimentându-l chiar și în public, pe Internet.

„Mă simt ca un taur înainte de coridă. Scumpule, ce bine-ți stă în roșu!”, a i-a transmis Adela Popescu lui Radu Vâlcan pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu actorul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro