FOTO / Adela Popescu, declaraţie emoţionantă pentru copiii săi: "Nu mai caut miracole, le văd prin ochii sufletului meu"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adela Popescu, declaraţie emoţionantă pentru copiii săi: "Nu mai caut miracole, le văd prin ochii sufletului meu" © Instagram

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, fiind un exemplu în rândul tinerilor. Cei doi au împreună doi copii minunaţi, alături de care şi-au petrecut Sărbătorile, în Sri Lanka. Recent, celebra actriţă şi-a emoţionat fanii cu o declaraţie de dragoste adresată copiilor săi, la care a adăugat şi o fotografie, la fel de superbă.

La 33 de ani, Adela Popescu are tot ce şi-ar putea dori. Vedeta este iubită de sute de oameni, datorită carierei sale de succes, iar pe plan sentimental, artista este extrem de fericită alături de soţul şi copiii lor. Aceştia au mers în formulă completă în vacanţă, în Sri Lanka. Chiar dacă cei mici le-au dat părinţilor câteva bătăi de cap, şederea lor a fost una de vis.

Cu această ocazie, Adela Popescu le-a împărtăşit fanilor o fotografie emoţionantă cu ea şi unul dintre copiii săi. Ba mai mult, actriţa le-a făcut acestora o declaraţie de iubire, subliniind cât de frumos este sentimentul de a fi părinte.

"Nu mai caut miracole. Le văd prin ochii sufletului în mânuţele lipite de faţa mea, în sunetul primului “mama”, în obrăjorii grăsani, în puful de la ceafa pe care o adulmec seară de seară, în îmbrăţişări sincere şi bucuria de a le fi înca indispensabilă. Cu toate astea, cei doi îngeraşi ne-au rupt capul în Sri Lanka :))))", a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei, postată pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro