FOTO / Adela Popescu, fotografie de colecție din copilărie. Tu ai fi recunoscut-o?

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adela Popescu, fotografie de colecție din copilărie. Tu ai fi recunoscut-o? © Instagram

Adela Popescu are o familie minunată, formată din iubitul său, Radu Vâlcan și doi copii superbi. Se pare că frumusețea este moștenire în cazul artistei. De curând, vedeta a postat o fotografie de colecție cu ea din copilărie, iar fanii au fost extrem de încântați și de surprinși de înfățișarea sa.

Adela Popescu și Radu Vâlcan reprezintă un model pentru fiecare cuplu, ținând cont de iubirea eternă pe care și-o poartă. Mereu cu zâmbetul pe buze, artista are reale motive să fie fericită, deoarece are o viață superbă, înseninată de membrii familiei sale. La fel de fericită era și în copilărie, lucru pe care fanii l-au putut vedea de curând pe rețelele de socializare.

Actrița a postat pe contul său de Instagram o imagine realizată în vremea în care era doar o fetiță. Cu un zâmbet larg imprimat pe buze și foarte asortată din punct de vedere vestimentar, Adela Popescu inspira aceeași naturalețe și delicatețe. De asemenea, în fotografie fanii au putut observa și un câine, fapt care demonstrează dragostea ei pentru animale.

„Ce voiam eu sa va zic... 😎😎😎”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii din copilărie.

Fanii artistei au reacționat imediat cu mii de like-uri și comentarii prin care și-au exprimat încântarea.

„Cochetă de mică! / Amintiri de neuitat din copilărie 😉 / Tu ești Adela ce scumpă ești ❤️😘😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro