FOTO / Adio, blond! Hannelore de la ”Insula Iubirii” și-a schimbat culoarea părului și este de nerecunoscut! Cum arată acum fosta concurentă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adio, blond! Hannelore de la ”Insula Iubirii” și-a schimbat culoarea părului și este de nerecunoscut! Cum arată acum fosta concurentă © Instagram

Gata, Hannelore de la ”Insula Iubirii” și-a luat adio de la blond și a devenit de nerecunoscut! Cum arată acum cea mai controversată concurentă? 

Cum să nu vă mai amintiți de Hannelore? Blondina sau mai exact, ex-blondina, a făcut furori la ”Insula Iubirii”, devenind una dintre cele mai controversate concurente. Ei bine, timpul a trecut și o dată cu el, vedeta a trecut prin mai multe schimbări, atât din punct de vedere sentimental, cât și din cel al aspectului fizic. 

Hannelore a luat decizia de a renunța la blondul care a consacrat-o și s-a făcut.. șatenă?! Da, da, chiar așa! Și dacă nu ne credeți pe noi, galeria foto vă stă la dispoziție.

Recent, pe contul de Instagram, fosta concurentă a postat o fotografie cu noul său look. Ce-i drept, nu-i stă rău deloc! La urma urmei, o schimbare e mereu binevenită!

Cât de mult s-a schimbat în ultimii doi ani

După ce a încheiat povestea de dragoste cu Bogdan Ionescu, care a eşuat în ciuda faptului că şi-au mai dat o şansă după terminarea emisiunii şi au făcut şi nuntă, Hannelore Ulrich a început seria schimbărilor și s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni. Şi-a pus silicoane, şi-a făcut câteva retuşuri la nivelul feţei şi şi-a mărit buzele cu acid hialuronic. 

De asemenea, a început să fie mult mai sinceră cu ea, dar şi cu fanii emisiunii, prin intermediul reţelelor de socializare, unde este activă în permanență. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro