FOTO / Adrian Sînă, ipostază emoţionantă cu mezina familiei. Micuţa şi tatăl ei seamănă ca două picături de apă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adrian Sînă, ipostază emoţionantă cu mezina familiei. Micuţa şi tatăl ei seamănă ca două picături de apă © Instagram

Anca Serea şi Adi Sînă sunt nedezlipiţi de micuţii lor. Atunci când ia o pauză de la activitatea lui profesională, cântăreţul nu ratează nicio ocazie de a-şi petrece timpul cu cei şase copii. De curând, artistul şi-a bucurat fanii cu o fotografie de colecţie, cu mezina familiei.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt un exemplu demn de urmat de toate cuplurile. Aceştia se ocupă în egală măsură de creşterea copiilor, împărţindu-şi dragostea pentru fiecare. Vedeta familiei este acum micuţa Leah, care prin fiecare fotografie reuşeşte să le topească inimile internauţilor. Dacă v-aţi întrebat cui îi seamănă cel mai mult fetiţa, ei bine, aceasta este leit tatăl ei. Cei doi au fost de curând protagoniştii unui cadru de poveste, tată-fiică.

Pe lângă faptul că seamănă ca două picături de apă, ceea ce le-a ieşit în evidenţă fanilor a fost vestimentaţia purtată de cei doi. În timp ce micuţa Leah era îmbrăcată într-un body roz, de bebeluş, Adrian Sînă era îmbrăcat cu o cămaşă de aceeaşi culoare, ceea ce le-a atras şi mai mult admiraţia admiratorilor.

"Domnişoara şi domnul Sînă 🖤🌸! Câtă asemănare?!", a scris Anca Serea pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu fetiţa şi soţul ei.

Reacţia internauţilor nu a întârziat să apară. Aceştia şi-au exprimat încântarea prin zeci de comentarii admirative, felicitându-i pe ambii părinţi pentru minunea lor.

"Ce copii minunaţi şi cea mică este o păpuşă ce a luat-o tati să o protejeze ❤️❤️❤️😍👏💓💓 / Anca ..ce copii frumoşi faci !!!🤗🤗❤️ / Ce păpuşică frumoasă ♥️♥️🤗 / Frumoşi, adevărata dragoste de tată!👍👏", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro