FOTO / Alex Bodi nu mai poate de dorul Biancăi Drăguşanu. Dovada că milionarul musculos este în limbă după blondină!

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi © Foto: Instagram

Bianca Drăguşanu a plecat de mai bine de o săptămână în aventura "Asia Express" şi nu se ştie exact când se va întoarce de acolo. Chiar dacă nu a trecut mult timp de când a plecat, dorul a început deja să apară, iar Alex Bodi ştie cel mai bine acest lucru.

Musculosul milionar, care o curtează pe Bianca Drăguşanu, nu o duce foarte bine, asta pentru că frumoasa blondină îi lipseşte. Alex Bodi a făcut şi un gest în acest fel pentru a-i arăta vedetei când de mult îi lipseşte. Alex Bodi a postat o fotografie cu Bianca Drăguşanu, alături de un mesaj prin care îşi arată sentimentele pentru ea. "În curând", a scris Alex Bodi lăsând să se înţeleagă că abia aşteaptă să o reîntâlnească pe femeia care i-a furat inima.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Din America în Asia! Alex Bodi, mesaj subtil din Miami pentru Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a plecat la "Asia Express"

"L-am întrebat pe Alex şi mi-a spus du-te, eşti puternică, tu poţi orice. Are încredere în mine şi cred că ar fi putut să mă influenzeţe. Este o persoană importantă în viaţa mea, dar vedem ce va fi,  poate când mă întorc nu mai este. Nu ştim ce va fi. Nu mi-a făcut o urare standard, mi-a spus că voi fi bine mai ales că voi cu sora mea", a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro