FOTO / Alexandra, fiica lui Nico, nu este fata ”cuminte” pe care ai văzut-o la ”Asia Express”! Focoasa brunetă știe cum să atragă toate privirile, mai ales atunci când își etalează.. silicoanele

+6 click pentru
galerie

FOTO / Alexandra, fiica lui Nico, nu este fata ”cuminte” pe care ai văzut-o la ”Asia Express”! Focoasa brunetă știe cum să atragă toate privirile, mai ales atunci când își etalează.. silicoanele © Instagram

Imagini interzise.. cardiacilor! Alexandra, fiica lui Nico, nu este fata ”cuminte” pe care ai văzut-o la ”Asia Express”, ci chiar o adevărată bombă sexy. Focoasa brunetă știe cum să atragă toate privirile, mai ales atunci când își etalează.. silicoanele. Imagini de senzație!

Ați cunoscut-o la ”Asia Express”, iar de atunci, Alexandra, fiica lui Nico, cu greu a reușit să fie uitată de bărbați. Nu, nu, focoasa brunetă nu este fata ”cuminte” pe care ați văzut-o în cadrul competiției, ci chiar o adevărată bombă sexy, iar dacă nu ne credeți pe noi, galeria foto vă demonstrează asta din plin!

Nu i-a plăcut niciodată să apară pe micile ecrane, fiind o persoană retrasă atunci când vine vorba de televiziune. Cu toate acestea, prezența de la ”Asia Express” a rămas întipărită în mințile tuturor. Alexandra Matei, pe numele din buletin, reușește la 27 de ani să înnebunescă toți bărbații cu formele ei apetisante.

Și dacă credeați că mama natură a înzestrat-o cu asemenea forme, nici gând. Focoasa brunetă s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni de mai multe ori. În plus, îmbunătățirile se văd cu ochiul liber, mai ales dacă vorbim de buze sau de sâni, pe care vedeta nu ezită să-i etaleze de pe fiecare dată pe rețelele de socializare. 

Desigur că nu uită nici de siluetă, combinând sportul cu o alimentație sănătoasă și echilibrată. Alexandra rupe sala în două și are grijă de abdomenul ei, iar ”pătrățelele”..  vorbesc de la sine!

Relaţia mama-fiică

Relaţia dintre cele două este una foarte bună, înainte de mamă-fiică fiind cele mai bune prietene. Fiica artistei a declarat că mama ei este un alt om acasă, din cauza stresului şi presiunii acumulate, fiind mereu nervoasă în cadrul show-ului ”Asia Express”. 

"Am 30 de ani şi niciodată nu am văzut-o aşa nervoasă. Probabil că din cauza stresului sau, cum a spus şi ea, din cauza faptului că a ieşit din starea de confort. Ea nu este aşa acasă! Am avut încredere în ea, dar m-am bazat mai mult pe mine. Din cauza adrenalinei nu mai simţi greutatea din spate. Eu, cel puţin, nu am simţit-o şi am 1,60m, sunt micuţă.", povestea Alexandra cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro