FOTO / Alexia Eram, fotografie emoţionantă cu bunica sa. Cele două au făcut senzaţie pe Internet

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alexia Eram, fotografie emoţionantă cu bunica sa. Cele două au făcut senzaţie pe Internet © Instagram

Face ce face şi reuşeşte să surprindă prin fiecare apariţie, indiferent dacă este vorba despre evenimentele mondele sau despre reţelele de socializare. De data asta, nu stilul său original a fost cel care i-a impresionat pe internauţi, ci o fotografie emoţionantă, de familie, alături de bunica sa.

Alexia Eram se concentrează foarte mult pe studiu, dar în acelaşi timp şi pe carieră, având în vedere că de curând s-a lansat şi în industria muzicală, cu o melodie care a rupt topurile imediat de la lansare. Cu toate că are o viaţă activă, iubita lui Mario Fresh reuşeşte să petreacă şi timp cu familia, bucurându-se de compania celor dragi.

De curând, artista le-a împărtăşit fanilor o fotografie absolut superbă, în care se înfăţişa alături de bunica sa. Admiratorii de pe reţelele de socializare au fost încântaţi peste măsură să vadă cum arată bunica Alexiei Eram, mai ales că cele două s-au fotografiat într-un cadru emoţionant bunică-nepoată.

Mario Fresh, totul despre sarcina Alexiei Eram

După ce în presă au apărut mai multe speculaţii referitoare la o posibilă sarcină, faimosul cuplu format din Alexia Eram şi Mario Fresh a dat cărţile pe faţă şi au făcut lumină în acest caz.

"Eram la lansarea unei piese de-ale lui Velea, într-un club din București. Pe plan amoros peste zece ani vor fi tot lângă iubita mea. Eu l-a numi Dănuț pe fiul nostru sau Verginica pe fiică. Ne certăm, dar din cauza prostiilor. Alexia a postat pe Instagram o poză în care eu o țin de la spate cu mâinile pe buze. Toată lumea a spus că e însărcinată, dar vreți să vă zic ceva? Nu e, dar în perioada Crăciunului mănânci mai mult. Ne apucăm de sală. Nu e însărcinată, doar ne-am îngrășat amândoi.", a spus Mario Fresh, într-un vlog. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro