FOTO / Alexia Eram şi Mario Fresh, mai îndrăgostiţi ca oricând. Cei doi au plecat într-o escapadă romantică

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alexia Eram şi Mario Fresh, mai îndrăgostiţi ca oricând. Cei doi au plecat într-o escapadă romantică © Instagram

Alexia Eram şi Mario Fresh formează un cuplu superb, apreciat de fanii din toată ţara. Cei doi radiază de fericire de fiecare dată când sunt unul în preajma celuilalt. De curând, simpaticii porumbei au luat o pauză de la activitatea lor profesională şi au plecat într-o escapadă romantică, bucurându-se din plin de clipele de relaxare.

Dragostea pluteşte în aer pentru Mario Fresh şi Alexia Eram. Îndrăgostiţii sunt aproape nedezlipiţi, profitând de fiecare clipă sunt împreună. La fel au făcut şi de această dată, când vedetele au hotărât să se relaxeze într-o locaţie de vis, dedicând tot timpul exclusiv iubirii.

Mario Fresh şi Alexia Eram şi-au încântat admiratorii cu o fotografie de senzaţie. Vedetele se află la munte, în Braşov, bucurându-se de frumuseţile locului. Cei doi sunt la fel de apropiaţi cum ne-au obişnuit, cântăreţul strângându-şi protector iubita în braţe.

Atât Mario Fresh, cât şi fiica Andreei Esca au ales să poarte două ţinute lejere. În imagine, artistul este îmbrăcat într-o pereche de jeanşi şi un hanorac roz, având în spate un rucsac potrivit pentru locaţia aleasă. Vestimentaţia iubitei sale a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni negri, o cămaşă în carouri şi o geacă de piele, căreia i-a asortat o geantă de brand. Ambii au optat pentru încălţăminte sport, asortându-se la perfecţie.

"Simţindu-mă iubită în Braşov🖤", a scris Alexia Eram pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro