FOTO / Ana Baniciu a împlinit 27 de ani. Ce a făcut cântăreaţa doar cu câteva ore înainte de ziua ei de naştere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ana Baniciu a împlinit 27 de ani. Ce a făcut cântăreaţa doar cu câteva ore înainte de ziua ei de naştere © Instagram

Sărbătoare mare în familia Baniciu! Frumoasa cântăreaţă este în culmea fericirii. Recent, artista a împlinit 27 de ani şi a avut parte de o mega surpriză din partea prietenilor. Iată ce făcea vedeta doar cu câteva ore înainte de a sosi invitaţii!

La 27 de ani, Ana Baniciu este o femeie împlinită pe toate planurile. Iubită de o ţară întreagă, de la ziua ei de naştere nu aveau cum să lipsească cei mai buni prieteni ai săi, care i-au făcut o surpriză de proporţii. Pe lângă aceştia, vedeta a fost asaltată şi de către fani, cu sute de mesaje pe reţelele de socializare.

Înainte însă ca să-şi primească oaspeţii, Ana Baniciu s-a asigurat că toata casa este lună. Aşadar, fără să ţină cont de faptul că este sărbătorită, vedeta a pus mâna pe aspirator şi a început să facă curăţenie prin toată casa.

"Ce fac prinţesele înainte de ziua lor de naştere? ... Dau cu aspiratorul!😂🤦🏽‍♀️", a scris Ana Baniciu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care face curăţenie.

Chiar dacă după puţin timp podeaua a fost plină de confetti, cântăreaţa s-a distrat de minune alături de prietenii săi, care i-au adus un tort pe cinste. Evident că printre aceştia s-a numărat şi colega sa de breaslă Raluka, care i-a transmis şi un mesaj pe contul său de Instagram.

"Abia am aşteptat sa postez această poză! Te iubesc !!! La mulţi ani!!!!!", a scris Raluka pe reţeaua de socializare, în dreptul unei fotografii cu Ana Baniciu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro