FOTO / Ana Baniciu, fotografia care a încins Internetul. Fanii nu şi-au mai putut lua ochii de la posteriorul ei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ana Baniciu, fotografia care a încins Internetul. Fanii nu şi-au mai putut lua ochii de la posteriorul ei © Instagram

Ana Baniciu, nu te cuminţeşti deloc? Cântăreaţa a pus pe jar imaginaţia tuturor bărbaţilor, după ce şi-a etalat formele voluptoase aproape în toată splendoarea lor. Se pare că pe artistă o va urmări în continuare porecla de "funduleţ", deoarece bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la posteriorul ei.

Ana Baniciu este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din ţară. Pe lângă o carieră de succes, vedeta se mândreşte şi cu un fizic de invidiat. Mama Natură a fost exagerat de darnică cu artista, reuşind să facă furori, de fiecare dată pe Internet. De curând, frumoasa cântăreaţă şi-a etalat superbele forme în cel mai sexy costum de baie, lăsându-i pe toţi cu gura căscată.

Vedeta a pozat într-un cadru incendiar, aflându-se la piscină. Îmbrăcată doar într-un costum de baie de culoare verde, Ana Baniciu i-a lăsat pe admiratori să-i admire în voie formele, posteriorul său ieşind cu siguranţă în evidenţă.

Fanii au fost atât de încântaţi de privelişte, încât au comparat-o pe îndrăgita cântăreaţă cu celebra Jennifer Lopez.

"Superbă, frumoasă și seducătoare 👏❤️🙌 / Eşti bună tare şi foarte sexxy!!!❤️❤️❤️ / Wow ce frumoasă eşti / Ana ai un corp de invidiat.😘😘😘😘 / Semeni cu Lopez 😊😍 / Ești super frumoasă și sexy 💣💥✨✨✨😘😘😘", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro