FOTO / Ana Baniciu, fotografie emoţionantă alături de tatăl său. Ce mesaj a avut Mihaela Rădulescu pentru acesta

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ana Baniciu, fotografie emoţionantă alături de tatăl său. Ce mesaj a avut Mihaela Rădulescu pentru acesta © Instagram

Ana Baniciu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton, având sute de fani în întreaga ţară. Deşi este prezentă mai mereu la concerte sau la diferite evenimente modene, artista reuşeşte să-şi împartă cu succes timpul între familie şi carieră. De curând, cântăreaţa s-a fotografiat alături de tatăl ei, iar Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj public lui Mircea Baniciu!

Ana Baniciu are o familie minunată. Chiar dacă de curând a ales să se mute singură într-un apartament, pe care l-a amenajat după bunul plac, la 27 de ani, frumoasa cântăreaţă petrece mult timp cu cei care i-au dat viaţă. Vedeta le-a făcut o surpriză uriaşă fanilor, împărtăşindu-le o fotografie emoţionantă cu tatăl ei.

Îmbrăcaţi în aceeaşi culoare, Ana Baniciu şi părintele său au făcut senzaţie pe Internet. Vedeta îi seamănă leit, lucru observat şi de fanii care au asaltat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii. La fel de încântată a fost şi Mihaela Rădulescu, prietenă cu celebrul Mircea Baniciu.

Mihaela Rădulescu i-a transmis Anei Baniciu că îi respectă foarte mult tatăl şi că îl iubeşte foarte mult, fiind cucerită de talentul său.

"Pupă-l tare din partea mea ! Îl iubesc ca-n prima zi, îl respect pentru tot ce înseamnă talentul lui şi mi-e dor de el ! Ce om fain !...", este mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Mircea Baniciu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro