FOTO / Ana Baniciu, în cel mai sexy sutien. Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele ei ameţitoare

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ana Baniciu, în cel mai sexy sutien. Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele ei ameţitoare © Instagram

Ana Baniciu a reuşit să încingă imaginea tuturor bărbaţilor cu cea mai recentă fotografie, postată pe reţelele de socializare. Frumoasa cântăreaţă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, iar masculii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale apetisante, fiind îmbrăcată doar într-un sutien extrem, extrem de sexy.

Face ce face şi iar ajunge în atenţia internauţilor cu apariţiile sale sexy. Ana Baniciu este din ce în ce mai provocatoare, oferindu-le bărbaţilor privelişti greu de uitat. Nu este prima dată când artista îşi pune în valoare atuurile, doar că de data aceasta "vedeta" nu a mai fost posteriorul, ci sânii săi, dovadă că are cu ce se mândri şi în partea de sus.

Aflată în dormitor, Ana Baniciu le-a stârnit imaginaţia admiratorilor săi, introducându-i într-un cadru intim. Vedeta a ales să-i încânte, îmbrăcându-se doar într-o pereche de pantaloni strălucitori, asortaţi perfect cu lenjeria intimă, având un sutien la fel de extravagant. 

Reacţiile fanilor nu s-au lăsat aşteptate, în special cele din partea bărbaţilor, care i-au lăsat zeci de comentarii şi mii de like-uri, la câteva clipe de la postare.

"Frumoasă şi sexy / Oauu de la wowww🙈🤦‍♂️😂😘☺️ / Reginaaa / Frumoasă 😍💓🤩 / Fierbinteee ❤️! / Superbă 😍", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Ana Baniciu şi-a îndeplinit visul

Deşi este foarte ataşată de familia ei, Ana Baniciu s-a mutat singură într-un apartament. După spusele sale, vedeta avea această dorinţă de mult timp, aşa că a trecut imediat la treabă şi l-a amenajat după bunul plac.

"E primul meu apartament în care stau singură. Bine, am mai stat în chirie, dar acum este pentru prima dată când sunt proprietară, e casa mea și știu că orice s-ar întâmpla mă închid în casă și acolo stau.", a declarat Ana Banciu pentru Libertatea.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro