FOTO / Tu ai fi recunoscut-o? Cum arăta Ana Baniciu în copilărie

+3 click pentru
galerie

FOTO / Tu ai fi recunoscut-o? Cum arăta Ana Baniciu în copilărie © Instagram

Acum este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton, reuşind să încingă imaginaţia tuturor bărbaţilor cu formele sale apetisante, însă puţini dintre admiratorii săi ştiu cum arată Ana Baniciu în copilărie. Artista le-a împărtăşit fanilor o fotografie de colecţie din această perioadă minunată, iar mulţi dintre ei au rămaşi surprinşi de înfăţişarea sa.

Ana Baniciu a intrat de mai multe ori în atenţia bărbaţilor, mai ales datorită siluetei sale de invidiat. Vedeta a făcut senzaţie pe Internet, ori de câte ori şi-a fotografiat posteriorul, făcând astfel multe victime printre internauţi. Puţini şi-au imaginat-o însă într-o ipostază... inocentă. De curând, artista le-a arătat fanilor care o urmăresc pe reţelele sociale o imagine din perioada copilăriei, stârnind astfel multă emoţie.

Îmbrăcată într-o bluză roz pal, culoare preferată de majoritatea fetiţelor de vârsta ei, cu un păr blond, scurt şi uşor ondulat, ce abia îi atingea umerii, Ana Baniciu a reuşit să topească imediat inimile internauţilor prin fotografia de colecţie.

Ana Baniciu s-a mutat singură în apartament

Ana Baniciu şi-a văzut în sfârşit visul împlinit. Frumoasa cântăreaţa s-a mutat într-o nouă casă, în care locuieşte singură. Potrivit spuselor sale, este prima dată când era proprietara propriei locuinţe, pe care a amenajat-o de altfel după bunul plac.

"E primul meu apartament în care stau singură. Bine, am mai stat în chirie, dar acum este pentru prima dată când sunt proprietară, e casa mea și știu că orice s-ar întâmpla mă închid în casă și acolo stau.", a declarat Ana Banciu pentru Libertatea.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro