FOTO / Ana Baniciu şi-a etalat cel mai obraznic decolteu. Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale apetisante

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ana Baniciu şi-a etalat cel mai obraznic decolteu. Bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale apetisante © Instagram

Ana Baniciu a înnebunit toţi bărbaţii cu formele sale. Vedeta pare să nu se cuminţească deloc şi continuă să-şi surprindă admiratorii cu cele mai incendiare ipostaze. De curând, artista le-a împărtăşit acestora o privelişte de zile mari, etalându-şi decolteul fără nicio urmă de inhibiţie.

Ana Baniciu are o siluetă care stârneşte multă invidie în rândul femeilor. Vedeta a fost urmărită o bună perioadă de porecla "funduleţ", având în vedere că are un posterior ce-i iese mereu în evidenţă. Nici în partea de sus nu stă mai rău. Cântăreaţa are şi un bust generos, pe care fanii săi au putut să-l admire în voie. 

Îmbrăcată într-o rochie sexy, mulată, de culoare neagră, Ana Baniciu le-a încins imaginaţia tuturor masculilor din mediul virtual. Aceştia nu şi-au mai putut lua ochii de la sânii săi, dezvăluiţi printr-un decolteu foarte jucăuş. Ba mai mult, artista a ales să poarte un ruj roşu pe buze, ceea ce i-a conturat şi mai mult imaginea de "femeie fatală".

Ana Baniciu este pusă pe schimbări

De-a lungul carierei sale, Ana Baniciu a demonstrat că nu îi este frică de schimbări. Vedeta a optat pentru diverse look-uri şi a reuşit să îşi surprindă fanii atunci când şi-a vopsit părul într-o nuanţă mult mai închisă. Deşi îi stă la fel de bine şi şatenă, artista şi-a anunţat fanii că este gata să revină la blondul care a consacrat-o.

"Se pare că toţi urmăritorii şi  prietenii mei de pe Instagram mă vor blondă... mă vor blondă la loc. Aşadar, iau în serios, şi eu mă vreau blondă la loc. Şi o să mă fac", a spus Ana Baniciu pe Instagram, prin intermediul unui clip video.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro