FOTO / Anamaria Prodan, mesaj de ultimă oră: "Femeile puternice preferă să fie singure, decât să-și piardă timpul cu bărbați inutili"

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf © instagram

Faptul că Anamaria Prodan este o femeie puternică este deja un lucru bine ştiut. Ea a demonstrat acest lucru în nenumărate rânduri, prin prisma meseriei pe are o are şi chiar în viaţa de familie. Vedeta reuşeşte să se împartă eroic între job şi timpul petrecut cu familia, fiind o mamă responsabilă care le face toate poftele copiilor ei, dar şi soţie şi femeie de carieră.

Astăzi, Anamaria Prodan a ales să trateze un subiect tot mai des dezbătut: femeile puternice care nu au nevoie de un bărbat ca să reuşească în viaţă.

"Nu e de mirare că multe femei se concentrează pe a-şi îmbunătăți viața fără bărbat. Au făcut deja multe lucruri în viață, fără umărul bărbatului. Adevărul este că femeile puternice preferă să fie singure, decât să-și piardă timpul cu bărbați inutili. De aceea: Femeile puternice devin mai puternice cu fiecare relație nereușită. Ele caută mai adânc, pentru a găsi ceea ce este important pentru ele. Se uită la sine, pentru a se face singure fericite, să nu se mai bazeze pe sursele externe care le pot aduce fericirea. De aceea, nu au nevoie de prea mult timp pentru a înțelege când cineva nu merită timpul lor. O femeie puternică nu poate petrece timpul cu bărbatul care nu o respectă pentru ceea ce este. Ea știe că în viaţa ei nu există loc pentru astfel de bărbați. Înainte de a deveni mai puternice și mai armonioase, multe femei se pot întoarce în patul bărbatului cu care au avut deja o relație nereușită (el va spune că s-a schimbat, iar ea îl va crede). Însă mai târziu devin înțelepte. Și știu că e mai bine să aștepți până când apare un bărbat adevărat, care merită toată iubirea și atenția.

Femeile puternice nu se tem să fie singure. Multe cred că dacă nu au partener, atunci sunt singure. Adevărul este că femeia puternică are un cerc de prieteni care îi aduc bucurie. Are un loc de muncă pe care îl adoră. Are o familie uimitoare care a sprijinit-o pe tot parcursul vieții. Femeia puternică știu că bărbatul nu este o necesitate arzătoare. Femeile puternice nu acceptă mai puțin decât merită. Niciodată nu se vor agăța de omul care nu este demn de ele. BE STRONG!!!!", este mesajul transmis de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Laurenţiu Reghecampf, împreună cu care are un băieţel pe nume Laurenţiu Reghecampf Junior. Cei doi mai au copii  şi din relaţiile anterioare. Reghe are un băiat, Luca, şi Anamaria două fete, Rebecca şi Sarah.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro