FOTO / Anda Adam își ține vecinii în priză! Blondina a ieșit la balcon cu.. ”balcoanele” la vedere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam își ține vecinii în priză! Blondina a ieșit la balcon cu.. ”balcoanele” la vedere © Instagram

Toată lumea știe că Anda Adam este o bombă sexy, însă acum s-a întrecut pe sine. Blondina își ține vecinii în priză de la balcon, însă nu oricum, ci cu.. ”balcoanele” la vedere!

Face ce face și iar ajunge în atenția presei! Anda Adam e pusă pe ”fapte bune”. Cum ne aflăm în plină pandemie, blondina s-a alăturat tuturor colegilor de breaslă și a ales să stea în casă, făcând cât mai mult sport și petrecând timp prețios cu familia. Ei bine, statul în casă este destul de plictisitor, însă Anda știe cum să iasă din orice problemă. 

”Vecină, dragă vecină”

Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă, focoasa vedetă a postat o poză de la balcon, însă nu orice poză, ci una prin care a reușit să bage toți bărbații în boală. Artista s-a fotografiat cu.. ”balcoanele” la vedere!

Vă dați seama că vecinii au fost în extas, având o priveliște de-a dreptul senzațională. Să nu mai spunem că în partea de jos Anda este îmbrăcată cu un body, completând perfect ținuta de ”stat prin casă”.

Cât despre reacțiile internauților, nu mai avem nimic de zic. Fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care, complimentând-o din plin pe cântăreață. ”Vecină, dragă vecină / Selecta faci BuM😂 Superbă! / Absolutely Gorgeous / Wow... Câtă frumusețe 😍♥️💞💞 / Wooow😍❤️😍 / You're like an angel without wings”, sunt doar o parte din reacțiile internauților.

A fost mereu complexată de nas

Chiar dacă nu părea că ar avea vreun defect în acest sens, vedeta le-a explicat fanilor că dorinţa de a-şi ”repara nasul” este una pe care o are de mult timp.

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga!”, povestea Anda Adam cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro