FOTO / Anda Adam, primele declaraţii după operaţie. Cum se simte vedeta

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, primele declaraţii după operaţie. Cum se simte vedeta © Instagram

De curând, Anda Adam şi-a uimit fanii cu decizia de a-şi face o nouă operaţie estetică, de data aceasta la nivelul nasului. Aşa cum le-a promis, cântăreaţa a postat poze şi a făcut primele declaraţii după intervenţie.

Deşi mulţi dintre noi o consideră perfectă, se pare că Anda Adam a trăit vreme de mulţi ani cu un complex. După o lungă perioadă, cântăreaţa a decis în sfârşit să îşi facă operaţia mult dorită, la nivelul nasului. Însă înainte de trece prin intervenţia chirurgicală, artista nu a uitat să-şi anunţe fanii printr-un mesaj de alegerea sa.

Din fericire, intervenţia estetică a decurs foarte bine, iar Anda Adam se simte perfect cu noua înfăţişare.

"Vă mulţumesc pentru mesaje şi suţinere! Sunt foarte bine şi operaţia a decurs ok!", le-a transmis Anda Adam fanilor pe contul său de Instagram. 

Anda Adam a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie asumată. Aşadar, artista a fost la fel de sinceră cu fanii ei şi în legătură cu operaţiile estetice la care apelează.

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (...) O să revin cu poze după operaţie", a mai scris Anda pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro