FOTO / Andra, ipostaze emoţionante alături de cei mai importanţi băieţi din viaţa ei: "Mă simt în siguranță cu bodyguarzii mei"

+4 click pentru
galerie

FOTO / Andra, ipostaze emoţionante alături de cei mai importanţi băieţi din viaţa ei: "Mă simt în siguranță cu bodyguarzii mei" © Instagram

Andra şi soţul ei sunt un exemplu demn de urmat în rândul cuplurilor. Cei doi au împreună o familie minunată, fiind părinţii a doi copii superbi. De curând, frumoasa cântăreaţă şi-a emoţionat fanii până la lacrimi, împărtăşindu-le câteva fotografii de colecţie, cu ea şi cei mai importanţi băieţi din viaţa sa: Cătălin şi David Măruţă.

Dacă în ultima vreme fiica Andrei a fost cea care le-a cucerit inimile admiratorilor prin inocenţa şi charisma ei, de data aceasta, fratele său mai mare a reuşit să-i înduioşeze pe internauţi. Cântăreaţa a ţinut să le împărtăşească fanilor câteva imagini de poveste, în care se înfăţişa alături de soţul şi fiul său, aceştia fiind protagoniştii unui cadru emoţionant. 

În imagini, Andra este aşezată pe un fotoliu, iar în stânga şi în dreapta ei sunt Cătălin şi David Măruţă. Cu ocazia postării acestor fotografii, artista şi-a exprimat dragostea pentru cei doi, numindu-i "bodyguarzi", semn că ei sunt cei care o ţin departe de toate neplăcerile vieţii şi îi aduc de fiecare dată zâmbetul pe buze.

"Mă simt în siguranță mereu cu bodyguarzii mei alături! 😎😂♥️", a scris Andra în dreptul fotografiilor cu ea, fiul şi soţul său.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară. Aceştia au asaltat fotografiile cu mii de like-uri şi comentarii apreciative.

"O imagine cât o mie de cuvinte! Să vă bucurați împreună, mulți ani frumoşi, fericiți cu sănătate şi numai Bine! 😘❤🌷🙏🍀🙌👍 / Sunteţi mişto tare ❤️ / O familie super frumoasă. Vă adorrr.❤️💋 / Sunteti minunaţi! 👏👏👏❤️ / Sunteți o familie minunată! P. S. Unde ați lăsat-o pe Eva? 😉", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro