Cum a reuşit Andra să slăbească 15 kilograme! "Dieta nu intră în principiile mele"

+3 click pentru
galerie

Cum a reuşit Andra să slăbească 15 kilograme! "Dieta nu intră în principiile mele" © Instagram

Andra este fără doar şi poate una dintre cele mai bune voci din România. Dacă în trecut artista a avut mai multe probleme cu kilogramele în plus, acum, are o siluetă de invidiat. Oare care este secretul frumoasei cântăreţe?

Andra se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară, dând dovadă de o voce şi un talent aparte, cu care reuşeşte să facă furori de fiecare dată. De-a lungul timpului, s-a confruntat cu probleme legate de kilogramele în plus.

Nu a apelat la specialişti sau la diete drastice, ci a gândit totul de una singură. Şi-a făcut un progam fix, cu mai multe mese pe zi, la care a adăugat proteine slabe. Micul-dejun era format din cereale integrale fără zahăr, cu lapte degresat. Uneori combina şi ou cu legume şi brânză.

Prânzul era unul uşor, o supă sau piept de pui la grătar cu salată verde. După orele 18:00, artista nu mai consuma nimic, ci bea doar apă. A avut grijă la ce mănâncă şi a combinat totul cu sport, ocazional. Andra susţine că are un metabolism foarte bun, care o ajută să scape repede de kilogramele în plus. 

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva.", declara ea cu ceva timp în urmă.

Nu se înfometeză şi preferă să ia măsuri legate de corpul ei acum, cât încă nu este prea târziu şi înaintează în vârstă. De asemenea, puţini sunt cei care ştiu că frumoasa brunetă este adepta mâncărurilor mediteraneene. 

"Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este şi principiul Andrei. Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mişcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente mediteraneene”, a declarat Andra într-un interviu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro