FOTO / Andra nu se mai ascunde! Artista s-a lăsat filmată, chit că nu avea pic de machiaj pe faţă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Andra nu se mai ascunde! Artista s-a lăsat filmată, chit că nu avea pic de machiaj pe faţă © Instagram

Andra se numără pentru cele mai bune voci de la noi din ţară. Cu toate că a înaintat în vârstă, chipul vedetei nu a suferit prea multe transformări, aşa că, nu îi este ruşine să se afişeze nemachiată, chit că face asta pe reţelele de socializare! 

Andra este una dintre cele mai bune artiste din România. Cu o voce incredibilă şi un talent aparte, vedeta umple săli întregi de spectacol. Nu este de mirare că se descurcă atât de bine ca şi mămică, îmbinând perfect viaţa profesională cu cea personală.

Anii au trecut, iar în prezent, Andra are 33 de ani. Cu toate acestea, vârsta reprezintă doar o cifră pentru frumoasa artistă, care se simte într-o formă de zile mari. Nu a apelat niciodată la operaţiile estetice, fiind de părere că toate femeile sunt frumoase exact aşa cum le-a lăsat Dumnezeu.

Şi cum nu se ruşineză niciodată când vine vorba de fanii ei, cântăreaţa s-a lăsat filmată fără pic de machiaj pe faţă! Întreaga filmare a pus-o pe Instragram, acolo unde ţine pe toată lumea la curent cu ceea ce face. La urma urmei, nici nu are nevoie de prea mult machiaj, deoarece chipul Andrei este frumos şi fără. 

Mesaj de dragoste pentru fiica ei

Statutul de mămică i se potriveşte de minune vedetei, care îşi iubeşte cei doi copii mai mult decât orice pe lume. Nu ezită să arate asta niciodată, aşa că, postează mereu mesaje pentru cei mici pe reţelele de socializare, chit că e ziua lor, chit că nu. 

"De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva", a fost mesajul transmis de Andra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro