FOTO / Andreea Bănică a plecat în vacanţă. Ce destinaţie de lux a ales cântăreaţa. "Am aterizat în Paradis"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bănică a plecat în vacanţă. Ce destinaţie de lux a ales cântăreaţa. "Am aterizat în Paradis" © Instagram

Andreea Bănică îşi vede în sfârşit dorinţa împlinită. În ultima perioadă, vedeta le-a povestit fanilor săi cum gândul îi stă doar la vacanţă, împărtăşind cu aceştia fotografii din ultimul concediu. Astăzi, aceştia au fost extrem de încântaţi când artista a postat prima fotografie din destinaţia exclusivistă pe care a ales-o.

Andreea Bănică şi-a făcut bagajele şi a ales să plece în vacanţă alături de soţul ei, lăsând de această dată copiii acasă. Încă din primele ore ale şederii, vedeta s-a arătat foarte entuziasmată de clipele de relaxare şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi încarce bateriile pentru următoarea perioadă, în luxosul Maldive. Ţinând cont de mulţimea de evenimente la care participă, cântăreaţa se va bucura cu siguranţă de aceste momente de linişte.

"Am aterizat în Paradis", a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram, înainte să ajungă în Maldive.

Cântăreaţa nu a pierdut timpul şi le-a oferit fanilor deja primele imagini din destinaţia de lux.

"Am ajuns! Paradisul este aproape. Ce să zic? 39 C, abia aştept să arunc hainele de pe mine ⛱", a mai scris vedeta în dreptul unei fotografii cu aceasta.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară şi au asaltat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii, urându-i Andreei vacanţă plăcută.

"Arăți superb succes. / Vacanţă plăcută și sănătate vă pup Doamne ajută 💋💋💋💙💝🙏 / Relaxare maximă, Andreea!😍 / Mă bucur că ai ajuns cu bine! Vacanţă frumoasă!😍 / Eşti absolut superbă! Te pup! Vacanţă plăcută!❤️😘", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro