FOTO / Andreea Bănică, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru soţul său. Cum au fost fotografiaţi cei doi, în public

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bănică, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru soţul său. Cum au fost fotografiaţi cei doi, în public © Instagram

Pe Andreea Bănică o vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze. Şi are şi motive! Celebra cântăreaţă are o viaţă la care mulţi visează, având un succes formidabil pe plan profesional şi o familie minunată, pe cel sentimental. Artista a marcat ziua de Sfântul Valentin printr-o declaraţie specială pentru soţul său, dar şi prin câteva fotografii emoţionante cu cei doi.

Fiind una dintre cele mai iubite cântăreţe din ţară, Andreea Bănică păstrează o legătură foarte strânsă cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare, povestindu-le ce se mai întâmplă în viaţa ei. La fel s-a întâmplat şi de această dată, vedeta dezvăluindu-le cum şi-a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor.

Aşa cum v-aţi aşteptat, Andreea Bănică i-a făcut o surpriză extrem de frumoasă soţului ei, cu ocazia acestei zile speciale. Artista le-a împărtăşit fanilor două fotografie cu aceştia, în care se afişau într-un cadru demn de îndrăgostiţi. Ţinându-se de mână şi îmbrăcaţi asemănător, în haine de vacanţă, vedeta şi partenerul său de viaţă şi-au emoţionat fanii cu o imagine în care se sărută, dovedind astfel că dragostea pluteşte în aer pentru ei, exact ca în ziua în care s-au cunoscut pentru prima dată.

De asemenea, Andreea şi-a surprins soţul cu o declaraţie de iubire, prin care şi-a exprimat sentimentele profunde pentru acesta. 

"Încredere, linişte sufletească, înţelegere, respect, armonie, pasiune - după mai bine de 20 de ani de relaţie, dragostea noastră a crescut frumos, ne-am înălţat unul pe celălalt, ne-am ascultat, ne-am dăruit cu totul şi am fost noi doi împotriva lumii. Am devenit cu fiecare zi mai buni şi am ştiut cum să avem grijă de noi pentru a ţine vie flacăra iubirii! 🔥❤️", i-a transmis Andreea Bănică soţului ei pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro