FOTO / Andreea Bănică, în cel mai ameţitor decolteu: "Sexy mama". Cântăreaţa a înnebunit toţi bărbaţii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bănică, în cel mai ameţitor decolteu: "Sexy mama". Cântăreaţa a înnebunit toţi bărbaţii © Instagram

Andreea Bănică este o adevărată apariţie. Vedeta reuşeşte să atragă toate privirile indiferent de evenimentele la care participă, admiratorii fiind fascinaţi atât de vocea sa inconfundabilă, cât şi de silueta sa de invidiat. De curând, frumoasa cântăreaţa a reuşit să facă furori în rândul fanilor, etalându-şi cel mai apetisant decolteu.

Deşi a devenit mamă, Andreei Bănică nu i-ai da mai mult de 25 de ani. Frumoasa artistă are un trup perfect, ce stârneşte invidie în rândul tuturor tinerelor. Vedeta a demonstrat de-a lungul carierei sale că este lipsită de inhibiţii şi, în acelaşi timp, conştientă de atuurile sale, drept pentru care nu ezită să se pună în valoare, ori de câte ori are ocazia. De această dată, cântăreaţa şi-a lăsat fanii să îi admire în voie formele voluptoase, afişându-se cu un bust extreeem de generos.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu elemente sclipitoare ce îţi luau ochii, Andreea Bănică a reuşit să încingă imaginaţia tuturor bărbaţilor ce o urmăresc pe reţelele de socializare. Ceea ce le-a atras cu adevărat privirea au fost sânii vedetei, etalaţi într-un decolteu de zile mari.

"Sexy mama, am terminat cu drama. Nu las pe nimeni să îmi strice karma! ✌️💋", a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, reacţia fanilor nu a întârziat să apară, exprimându-şi admiraţii prin mii de like-uri şi comentarii.

"Wow ce frumoasă ești și ce sexi ești 😘😘😘 / Cea mai frumoasa!💞💞 /  Foarte sexy🔥😘 / rumoasă și atrăgătoare", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro