FOTO / Anna Lesko a scos „armele” din dotare! Cântăreața a renunțat la sutien și și-a etalat sânii voluptoși în public! Ipostaza incendiară a făcut furori

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko a scos „armele” din dotare! Cântăreața a renunțat la sutien și și-a etalat sânii voluptoși în public! Ipostaza incendiară a făcut furori © Instagram

Anna Lesko nu are niciun gând să se cumințească. Cântăreața a făcut din nou senzație pe Internet! De această dată, artista a renunțat complet la sutien și și-a etalat bustul generos în fața admiratorilor. Bărbații sunt în delir!

Este cunoscut faptul că Anna Lesko se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Indiferent de eveniment, fie că este vorba despre spectacole, apariții televizate sau rețele de socializare, cântăreața întoarce toate capetele prin formele sale sexy.

Deși este mamă, Anna Lesko continuă să arate într-o formă de zile mari. Astfel, la 41 de ani, cântăreața le dă clasă multor puștoaice care „rup” sala în două pentru a avea un trup perfect, ca cel al vedetei.

Pe lângă faptul că este conștientă de atuurile sale de orice natură, Anna Lesko este și o fire lipsită de inhibiții. Astfel, artista nu s-a sfiit niciodată să pozeze provocator în fața admiratorilor.

De curând, Anna Lesko a încins întreg Internetul după ce și-a dat jos sutienul, iar bustul său a putut fi admirat de toată lumea. Chiar dacă vedeta era îmbrăcată într-o cămașă, piesa vestimentară era descheiată la toți nasturii, prilej cu care bărbații i-au putut privi în voie sânii.

„Late coffee☕în bucătăria care este în plin proces de renovare🤦‍♀️.”, a scris Anna Lesko pe Instagram, în dreptul imaginilor de senzație.

Reacția fanilor de pe rețeaua socială nu s-a lăsat așteptată. Aceștia au asaltat imaginea cu mii de like-uri și comentarii apreciative, dar și provocatoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro