FOTO / Anna Lesko "arde în flăcări"! Artista și-a pus la bătaie cel mai apetisant decolteu 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko "arde în flăcări"! Artista și-a pus la bătaie cel mai apetisant decolteu © Instagram

Anna Lesko este fără îndoială una dintre cele mai provocatoare apariții din România. Recent, pe rețelele de socializare, artista a reușit să surprindă pe toată lumea cu un decolteu de zile mari! 

Pffiu, Anna Lesko ne dă din nou transpirații! Una dintre cele mai bune voci din România, dar și cea mai sexy apariție reușește să șocheze din nou! Vedeta este conștientă de atuurile ei și știe cum să-și pună în valoare trupul tras prin inel, dar și sânii perfecți. 

Este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde postează de fiecare dată fotografii din excursii, concerte, dar și unele în ipostaze desprinse parcă din filmele cu adulți. Așa a făcut și acum, când a reușit să bage în boală toți bărbații! 

Blondina apare într-un sacou de culoare albastră, pe care a ales să nu-l încheie, lăsând la vedere mai bine de jumătate din sânii perfect conturați. Cât despre comentarii, mai are rost să zicem ceva? Artista ne-a lăsat pe toți cu gura căscată!

"Cred că ești cel mai bun tratament pentru coronavirus.❤️🌹 / Tu ce ești 🔥 / Zici că ești pictată de visul meu sau ca în visurile mele sau chiar ești visurile mele🌹⚘ / Arăți foarte sexy, trebuie să te iau de soție / Esti mortală, nu am cuvinte.😘", sunt doar o parte dintre reacțiile internauților. 

Se teme pentru micuțul ei 

În urmă cu puțin timp, Anna Lesko declara că îi este mare teamă de cum o meargă societatea în anii următori și cum vor putea copiii să se dezvolte și să aibă un viitor bun. ”O frică care s-a așternut în ultima perioadă e faptul că realizez că societatea nu le conferă multe copiilor, viitorul mi se pare că e sugrumat cu mâini reci”, a spus Anna, în direct la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro