FOTO / Anna Lesko, cu "prinţesa" la vedere! Toţi bărbaţii au fost vrăjiţi de ipostaza artistei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko, cu "prinţesa" la vedere! Toţi bărbaţii au fost vrăjiţi de ipostaza artistei © Instagram

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste de la noi din ţară. Recent, artista a lăsat la vedere poate mai mult decât voia, reuşind să bage toţi bărbaţii în boală! 

Anna Lesko nu are nevoie de prea multe prezentări. Este fără îndoială una dintre cele mai sexy apariţii din România, formele ei înnebunindu-i pe bărbaţi. Ce-i drept, anii nu şi-au pus amprenta pe silueta şatenei, pentru care vârsta reprezintă doar o cifră, Anna fiind conştientă de felul în care îşi pune în valoare formele. 

Este mereu prezentă în mediul online, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Artista pune mereu poze din cadrul concertelor, vacanţelor sau a diferitelor şedinţe foto la care participă. Asta a făcut şi acum, reuşind să-i înnebunească pe bărbaţi cu mica ei "scăpare".

Focoasa artistă s-a pozat într-o poziţie ruptă din filmele cu adulţi, care a reuşit să-i lase la vedere fundul, dar şi..zonele intime. A purtat un body nude, culoarea scoţându-i în evidenţă "prinţesa". Internauţii au fost în extaz atunci când au văzut fotografia, întrecându-se în comentarii care mai de care. 

"Neaţa, eşti superbă;* / E bună dimineaţa... cu tine🌹 / wow ai un posterior super Sexy 😘 / Imi place ca esti atat de deschisa si fara pudoare! In sfarsit o femeie Cu atitudine! / deci am stat si m-am uitat 2 minute la poza asta sa te analizez", sunt doar o parte dintre reacţiile fanilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro