FOTO / Anna Lesko nu se cuminteşte deloc. Sânii vedetei aproape că i-au ieşit din decolteul incendiar

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko nu se cuminteşte deloc. Sânii vedetei aproape că i-au ieşit din decolteul incendiar © Instagram

Face ce face şi iar ajunge în atenţia internauţilor prin apariţiile sale. Anna Lesko nu pare să se cuminţească deloc şi continuă să-şi etaleze formele în toată splendoarea lor. De curând, vedeta a încins Internetul printr-o fotografie în care sânii aproape că-i ieşeau din decolteul ameţitor.

Chiar dacă în ultima vreme a devenit ţinta controverselor prin fotografiile sale incendiare, Anna Lesko pare să nu dea deloc ascultare gurilor rele şi continuiă să-i încânte pe bărbaţi, admirându-i în voie formele voluptoase. 

Recent, frumoasa cântăreaţă le-a oferit internauţilor o imagine de milioane. Întinsă pe un şezlong şi îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy, artista s-a fotografiat în timp ce se bucura de vreme şi de frumuseţile locului în care se afla. Ceea ce le-a captat atenţia bărbaţilor a fost bineînţeles bustul vedetei, care părea că nu mai avea loc în sutienul colorat.

Vedeta a demonstrat că este o femeie lipsită de inhibiţii şi prin faptul că s-a fotografiat fără pic de machiaj, fiind mai naturală ca oricând. Printre comentariile date de fani, au existat şi unele prin care au criticat-o pentru această decizie, dar şi altele prin care au susţinut-o pentru naturaleţea sa.

"Ca vedetă, trebuie să fii impecabilă oricând, altfel nu pune poze! /Cu sau fără machiaj este superba și ai un corp foarte frumos!👍 / Eşti foarte frumoasă Anauşca 😊 gura lumii nu o astupă nici pământul😉 şi cu machuaij şi fără eşti o mămică superbă😘😘 / Eşti foarte frumoasă şi nemachiată😍 / Sexy❤❤Regină❤❤", sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor, pro şi contra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro