FOTO / Antonia era o bombă sexy și în adolescență! Fotografii în lenjerie intimă. “Sânii mei nu erau așa mari”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Antonia era o bombă sexy și în adolescență! Fotografii în lenjerie intimă. “Sânii mei nu erau așa mari” © Instagram

Cine consideră că Antonia nu este una dintre cele mai sexy femei din România, ar trebui să-și schimbe părerea radical! În plină pandemie, focoasa brunetă a postat pe contul de Instagram mai multe amintiri, printre care și câteva fotografii din adolescență, mai exact, din timpul carierei de model, însă nu oricum, ci.. în lenjerie intimă! 

Antonia este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, dând dovadă de o naturalețe aparte. Mămică, artistă, soție, femeie, sunt doar câteva din calitățile pe care vedeta și le însușește zi de zi. Și cum este o fire responsabilă, iubita lui Velea ascultă cu strictețe de regulile emise de către autorități și nu iese din casă!

Nu vă faceți griji, frumoasa artistă nu are timp să se plictisească! Ba face sport, ba se uită la seriale și mai nou, depănează amintiri din adolescență cu fanii de pe Instagram, acolo unde este mereu activă. Și ce amintiri.. Mamă, mamă, focoasa brunetă a băgat în boală toți bărbații! 

Cum de ce? Antonia a scos din sertarul cu amintiri mai multe fotografii din adolescență, mai ales din perioada de model. Iubita lui Velea era o bombă sexy și pe atunci și se lăsa fotografiată în lenjerie intimă, colaborând cu diferite firme pentru reclame sau reviste. 

Desigur că nu s-a putut abține și a comentat la adresa ei, susținând că în acea perioadă sânii nu erau așa mari. De asemenea, Antonia este de părere că brunetul de la vremea respectivă nu o avantaja deloc, transformând-o într-o persoană dură. 

”Privind înapoi la zilele mele de model. Sânii mei nu erau așa mari. Ia uitați, ce micuță. Arătam foarte matură cu culoarea asta și prea dură”, a zis vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro