FOTO / Antonia şi Alex Velea, ipostază romantică în aşternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia şi Alex Velea, ipostază romantică în aşternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi © Instagram

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt un exemplu în rândul îndrăgostiţilor, având în vederea dragostea şi susţinerea pe care şi-o împărtăşesc reciproc. De curând, vedetele şi-au bucurat fanii, afişându-se într-o ipostază romantică, chiar în aşternuturi.

Îi vedeţi mereu la concerte sau la diferite evenimente mondene, însă nu mulţi ştiu cum arată o zi obişnuită din viaţa de cuplu a celor doi artişti. Antonia le-a satisfăcut admiratorilor această curiozitate, oferindu-le o imagine de senzaţie cu ea şi iubitul său, Alex Velea.

De curând, Antonia şi Alex Velea le-au topit inimile internauţilor cu un cadru demn de îndrăgostiţi. Aflată încă în pat, alături de iubitul ei, Antonia le-a împărtăşit fanilor o imagine absolut adorabilă. În fotografie, frumoasa cântăreaţă s-a înfăţişat fără nicio urmă de machiaj, fiind la primele orele ale dimineţii. Artista pare să-şi aştepte partenerul să se trezească, cuminte, aşezându-şi cu tandreţe capul şi mâna pe pieptul său.

Antonia şi-a pus silicoane

Deşi are o siluetă perfectă, Antonia a hotărât că în viaţa ei este timpul pentru o schimbare. Aşadar, vedeta şi-a pus silicoane, decizie pe care a recunscut-o şi în faţa fanilor săi. În urma acestei mărturisiri, cântăreaţa şi-a rugat admiratorii să nu o mai asalteze cu mesaje. 

"Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!". Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a spus Antonia în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro