FOTO / Antonia și Alex Velea, mai romantici ca oricând. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi îndrăgostiți

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia și Alex Velea, mai romantici ca oricând. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi îndrăgostiți © Instagram

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Dragostea plutește în aer pentru cei doi artiști, dovadă fiind fiecare apariție a lor, în care se afișează extrem de îndrăgostiți. Iată cum s-au lăsat fotografiați, în văzul tuturor!

Alex Velea și Antonia au o relație la care mulți visează. Cei doi fac echipă bună și la muncă, dar și acasă, având împreună o familie minunată. Atunci când nu se află pe scenă sau la studio, artiștii petrec foarte mult timp cu rodul iubirii lor, fiind foarte atașați de cei mici.

De curând, Alex Velea le-a împărtășit fanilor o fotografie superbă în care se înfățișa alături de Antonia, atunci când cei doi au avut parte de un moment intim, doar pentru ei. Cu acest prilej, artistul i-a făcut o declarație de dragoste alesei inimii lui, iar fanii au fost extrem de emoționați.

Fanii Antoniei și a lui Alex Velea au avut motive de bucurie! Artistul a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie cu frumoasa cântăreață, fiind protagoniștii unui cadru demn de îndrăgostiți. Îmbrăcați elegant, în imagine cei doi aveau zâmbetul până la urechi, dovadă că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. În timp ce cântărețul o ține în brațe, lipită de el, și pare că îi șoptește ceva la ureche, Antoniei i se poate citi fericirea pe chip. 

„Antonia ❤️”, a scris Alex Velea în dreptul fotografiei cu el și superba artistă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro