FOTO / Antonia şi Alex Velea, tandreţuri şi sărutări în public. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut artista iubitului său

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia şi Alex Velea, tandreţuri şi sărutări în public. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut artista iubitului © Instagram

Dragostea pluteşte în aer pentru Antonia şi Alex Velea. Cei doi sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, lucru pe care cei doi artişti îl demonstrează ori de câte ori se află unul în compania celuilalt. De curând, vedetele şi-au bucurat fanii cu nişte imagini de senzaţie, sărutându-se în văzul tuturor.

Antonia şi Alex Velea sunt împliniţi atât pe plan profesional, cât şi sentimental. Astfel, cei doi fac echipă bună şi acasă, dar şi în carieră, împărţind aceeaşi pasiune pentru muzică. Vedetele profită de fiecare moment de linişte, iar atunci când nu se află la concerte sau diferite evenimente mondene se bucură alături de familie de câteva clipe minunate. De curând, îndrăgiţii cântăreţi au fost protagoniştii unui cadru superb, demn de îndrăgostiţi.

Îmbrăcaţi în haine sport, Antonia şi Alex Velea le-au arătat fanilor cum este o zi obişnuită din viaţa lor. Deşi o vedeţi mereu aranjată, lăsându-se pe mâinile celor mai buni profesionişti, atunci când se află în timpul liber Antonia adoptă un look mult mai natural. Astfel că, vedeta şi-a prins părul într-un coc lejer. În imaginile postate pe contul său de Instagram, artista îşi sărută cu foc partenerul, făcându-i în acelaşi timp şi o declaraţie de iubire, cu care i-a emoţionat pe internauţi.

"Sunt binecuvântată să îl am. Te iubesc până la moarte", i-a transmis artista lui Alex Velea, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro