FOTO / Antonia, tablou emoţionant de familie. Cum şi-a fotografiat artista copiii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, tablou emoţionant de familie. Cum şi-a fotografiat artista copiii © Instagram

Antonia este o femeie fericită. Cântăreaţa este mamă a trei copii superbi, pe care îi iubeşte în egală măsură, fiind aproape nedezlipiţi. De curând, Maya, fetiţa artistei a venit în vizită, fapt pentru care nu a putut rata ocazia de a petrece timp împreună. Aceasta se înţelege de minune cu fraţii ei, lucru vizibil într-o fotografie pe care vedeta a ţinut să le-o împărtăşească fanilor.

Fetiţa Antoniei a devenit o superbă domnişoară, ajugând la vârsta de 10 ani. Maya îi seamănă perfect mamei sale, fiind amândouă la fel de carismatice şi de iubite de internauţi.  De curând, fiica vedetei şi fraţii ei mai mici i-au emoţionant extrem de tare pe fani, fiind surprinşi într-un tablou superb de familie.

Îmbrăcaţi la modă, în acelaşi stil vestimentar, cei trei copii abia se mai dezlipesc unul de celălalt.  În fotografie, micuţii se ţin îmbrăţişaţi şi au nişte zâmbete largi imprimate pe buze, semn că se înţeleg de minune.

Aşadar, reacţia internauţilor nu avea cum să se lase aşteptată, fiind surprinşi de dragostea micuţilor.

"Mă topeesc ♥️Aveţi cei mai frumoşi copii / Sunt sigură ca ești împlinită acum 💕 Felicitări și mă bucur că a venit și ziua asta💜 / Frumoși copii să trăiască sănătoși alături de voi❤️❤️❤️ / Doamneee, ce frumuseţi ❤️❤️❤️ / Ai niște copii superbi ❤️❤️❤️ / Cei mai frumoși ❤️❤️❤️❤️ / Eşti cea mai tare mămică 👍👍👍👍👍😘😘🌹🌹🌹 / Minunile voastre!❤️", sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro