FOTO / Aprindeți lumina, căci Ruby s-a dezbrăcat! Apariție incendiară direct din așternuturi, fără bikini

+3 click pentru
galerie

FOTO / Aprinde-ți lumina, căci Ruby s-a dezbrăcat! Apariție incendiară direct din așternuturi, fără bikini © Instagram

Înlocuim ”stinge lumina” cu ”aprinde-ți lumina” și nu doar una, ci pe toate, căci Ruby face furori pe rețelele de socializare! Focoasa brunetă a renunțat la bikini și s-a fotografiat dezbrăcată!

”A aprins luminile” tuturor

Ruby, Ruby, ne-ai pus inima pe jar! Pe lângă calitățile vocale, Rubina se numără printre cele mai sexy femei din România, debordând de fiecare dată de senzualitate. Cu niște forme apetisante și un trup tras prin inel, focoasa brunetă știe cum să înnebunească toți bărbații. Da, ați ghicit, căci asta a făcut și acum, însă, nu oricum, ci renunțând la.. bikini!

Direct pe InstaStory, Ruby a renunțat la ihibiții și ”a aprins luminile” tuturor, într-o ipostază de-a dreptul incendiară. Direct din așternuturi, cu o bustieră și în rest goală, vedeta a ridicat temperatura în termometre peste limitele normale. Ce mai contează lenjeria intimă când ai un asemenea trup?

Desigur că nu a lăsat chiar tot la vedere, acoperindu-și o parte a corpului cu un cearșaf. Chiar și așa, Rubina nu încetează să ne surprindă, și nu doar pe noi, ci pe toți bărbații care o tânjesc la inima ei.

Gestul făcut de Ruby pentru bunica sa, în semn de prețuire că a crescut-o

După ce părinții au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate, frumoasa artistă a rămas în grija bunicii sale, care i-a devenit și mamă și tată. În semn de mulțumire și de prețuire pentru ființa iubită, focoasa brunetă și-a făcut un tatuaj special pentru bunica sa: o inimă, în care a scris ”Mamaia”. 

”O am pe mamaia scrisă printre tatuajele de pe mine. Ea a fost cea mai apropiată persoană. După ce părinții mei au plecat la muncă, în străinătate, ea m-a crescut. Mamaia mă iubește și cu decolteu și fără. Am dormit cu ea de mică, până la liceu, multă vreme. Îi e greu fără mine. Nu își mai aduce aminte ce a făcut ieri, dar avem multe amintiri împreună. ”, povestea vedeta cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro