VIDEO / Carmen Grebenișan, primele declarații despre noul său iubit: „Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Carmen Grebenișan, primele declarații despre noul său iubit: „Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten” © instagram

Carmen Grebenișan, fostă concurentă la „Asia Express” se declară împlinită, fiind mai fericită ca oricând, odată cu începerea unei noi relații amoroase. A încercat să își ascundă noul iubit, cel mai probabil pentru a se convinge că este ce trebuie.

La scurt timp de la despărțirea de fostul său iubit, Carmen Grebenișan și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, care se pare că o face să radieze pe frumoasa blondină. Și nu, nu este vorba despre Florin Ristei, după cum s-a tot auzit prin culisele emisiunii de pe Antena 1.

Carmen a făcut lumină și a infirmat zvonurile privind relația dintre ea și Florin, dar a mărturisit că băiatul cu care se iubește acum este mai mic decât ea, ba chiar este încă student. De atunci, nu a mai vorbit despre relația ei, însă secretele nu au mai putut fi ascunse pentru mult timp, astfel că vedeta s-a dat pe brazdă și a povestit despre începututrile ei și ale iubitului actual, cu care, surpriză, se cunoștea de mai bine de trei ani, încă de când era într-o relație cu fostul iubit.

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurule au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. 

Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii Showbiz Report.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro