FOTO / Aşa arăta mama lui Connect-R în tinereţe! Fanilor nu le-a venit să creadă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Aşa arăta mama lui Connect-R în tinereţe! Fanilor nu le-a venit să creadă © Instagram

Connect-R a pus întotdeauna familia pe primul loc şi nu a ezitat să arate asta tuturor. Deşi toată lumea ştie cum arată părinţii artistului în prezent, puţini sunt cei care cunosc cum arata mama rapper-ului în tinereţe. Fanii au rămas plăcut surprinşi! 

Connect-R este fără îndoială unul dintre cei mai buni artişti de la noi din ţară, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate. Cu o voce şi un timbru aparte, rapper-ul umple săli întregi de spectacol cu talentul lui. Deşi este mereu pe scenă, artistul nu uită de familie şi mai ales de părinţi, pentru care are un respect aparte.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Connect-R a postat pe contul de Instagram o fotografie cu mama lui, însă nu oricum, ci din tinereţe. În descriere a ales să scrie un mesaj prin care a reuşit să sensibilizeze pe toată lumea: "Mama nu e cea care dă viaţă unui copil. Mama e cea care-şi dă viaţa pentru copil! Mulţumesc mama! Te iubesc!!"

Cât despre reacţiile la poză, ce să mai spunem, fanii au rămas cu gurile căscate, întrebându-l pe artist cine este tinerica din fotografie. "Aici in poză, e mama ta ????😳😳😳...", a fost comentariul unui internaut, la care Connect-R a răspuns pozitiv. 

Drama prin care a trecut familia artistului

Cu toate că sunt mereu cu zâmbetul pe buze, părinţii lui Connect-R au trecut printr-o suferinţă cumplită. Mama artistului a pierdut o sarcină înainte de a-l aduce pe lume pe cunoscutul rapper. 

"Noi am mai avut un copil care a murit... Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri... Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!", a spus mama artistului la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro