FOTO / Asemănarea este izbitoare! Cum arată sora lui Nicole Cherry

+3 click pentru
galerie

FOTO / Asemănarea este izbitoare! Cum arată sora lui Nicole Cherry © Instagram

Pe Nicole Cherry o cunoaşte toată lumea. Fiind în vogă în rândul tinerilor, cântăreaţa este foarte activă atât în mediul virtual, cât şi în viaţa de zi cu zi, având în vedere lista lungă de evenimente şi de apariţii pe care le vedeţi la televzor. Puţini ştiu însă că simpatica "Cireşică" are o soră mai mare, la fel de frumoasă.

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe autohtone. Are o carieră de succes şi un iubit care este mereu acolo să o susţină. Deşi este foarte ataşată de familia ei, nu toţi fanii ştiu faptul că idolul lor are o soră. 

De curând, sora celebrei cântăreţe şi-a aniversat ziua de naştere, prilej cu care Nicole Cherry a postat o fotografie cu aceasta, prin care-şi exprima iubirea. Admiratorii artistei au fost cât se poate de surprinşi de cât de bine seamănă cele două, ca două picături de apă!

"La mulţi ani sora mea super! Te iubeeesc ❤️❤️❤️", a fost mesajul lui Nicole Cherry pentru sora sa, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

Sora lui Nicole Cherry este make-up artist

Sora lui Nicole Cherry se numeşte Carla Ghinea şi este de profesie make-up artist. Frumoasa brunetă este mai mare decât artista, având vârsta de 26 de ani. Talentul muzical a fost moştenit însă doar de Cireşică.

„Nu are nicio treabă. dar nicio treabă. Dar ador să mă machieze, mai ales că de la ea am pasiunea asta pentru make-up. Ea mi-a vândut toate ponturile. Îmi place foarte mult să mă machieze”, povestea Nicole Cherry la o emisiune de televiziune, acum ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro