Nicole Cherry nu prea a avut noroc cu bărbații: „Mi se pare strigător la cer”

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry nu prea a avut noroc cu bărbații © Instagram

Deși acum trăiește o minunată poveste de dragoste alături de cel care a cucerit-o iremediabil, Nicole Cherry a avut parte de destule experiențe neplăcute atunci când vine vorba de bărbați. A avut ghinionul ca iubitul să-i fie „furat” de sub nas și a întâlnit tot felul de tineri care au lăsat-o cam rece, dacă nu chiar total neimpresionată.

Înainte de a-l cunoaște pe Florin Popa, cel cu care se iubește de ceva vreme și cu care deja locuiește, Nicole Cherry era convinsă că nu va mai avea nicio relație în viitorul apropriat. Asta, din cauza numeroaselor experiențe neplăcute.

De exemplu, acum câteva luni, Nicole Cherry spunea că nu este deloc mulțumită de bărbații care nu plătesc consumația la o ieșire în oraș. A folosit și un exemplu, povestind cum a ajuns să fie „taxată” până și pe o apă plată.

„Asta e o concepţie pe care nu o s-o schimb şi o să o transmit şi fiului sau fiicei mele. O să spun: Mama, dacă baiatul vine, băiatul plăteşte. Dacă tu eşti băiatul, tu plăteşti. Aşa e frumos. Nu am mai ieşit după. Nu am mai putut. Mi se pare că băiatul trebuie să fie bărbat. Mi s-au luat banii şi pe o apă plată. Mi se pare strigător la cer”, a povestit Nicole Cherry.

Chiar dacă a trecut prin anumiți copaci mai uscați, Nicole Cherry și-a găsit în alinarea în brațele actualului iubit, un afacerist cu care s-a și mutat, cu tot cu acordul părinților. Deși el este ocupat și nu petrec foarte mult timp împreună, artista s-a declarat mulțumită de acest lucru, având în vedere că și programul ei e la fel de agitat.

„Tatălui îi place foarte mult de el (n.r. de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural”, mai spunea Nicole Cherry.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro