FOTO / Atenție, bărbați! Toți ochii pe Vica! Blondina și-a desfăcut cămașa și a arătat sânii tuturor: ”Așa sfârcuri”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Atenție, bărbați! Toți ochii pe Vica! Blondina și-a desfăcut cămașa și a arătat sânii tuturor: ”Așa sfârcuri” © Instagram

Imagini interzise cardiacilor! Vica Blochina șochează din nou. Blondina și-a desfăcut cămașa și a arătat sânii tuturor, iar bărbații s-au întrecut în reacții care mai de care mai incitante la postarea vedetei! 

Face ce face și iar ajunge în atenția presei. Vica Blochina rupe toate normele, din nou! O prezență plină de senzualitate și super sexy, focoasa blondină nu ezită să-și arate formele perfecte, căci, pentru ea vârsta este doar o cifră, iar silueta de vis demonstrează asta din plin. Mai o crăpătură, mai un costum de baie, dar acum e acum: Vica Blochina le-a arătat sânii tuturor!

Nu, nu glumim deloc, iar galeria foto vă stă la dispoziție. Pe contul de Instagram, acolo unde este în permanență activă, fosta amantă a lui Pițurcă a încins toți bărbații cu apariția sa incendiară. Vica și-a desfăcut cămașa și a arătat sânii tuturor, iar internauții au înnebunit. Cum de ce? De plăcere, căci sfârcurile vedetei au strălucit în mediul online!

Cât despre reacții, mai are rost să zicem ceva? Masculii s-au întrecut unii pe alții în reacții care mai de care mai incitante la postarea Vicăi, complimentându-i sânii până peste măsură.

”Mama ce poze pune Vica 🔥😂/ Vica draga mea ești cam dezgolită😘/ Magnifica!/ Oau ASA bine 😉🤗❤️/ Nr 1 🔥la anii tai/ Era mai perfect fără bluză👄👄/ Ești superba Vicaaa 😀/ Asa sfarcuri :))/ Frumoaso”, sunt doar o parte dintre comentariile de la postarea divei. 

Ce susținea Vica despre relația cu Victor Pițurcă

În urmă cu ceva timp, în exclusivitate la Acces Direct, blondina a povestit despre relaţia pe care o are cu tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, bărbatul cu care s-a iubit o bună perioadă de timp. Vica susține că greșelile din trecut îi marchează viața, din moment ce nu își găsește un bărbat pe placul ei. 

"Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.", mărturisea Vica Blochina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro